RYB

index page
dictionary
actual
faq
about RYB
contact

hu en de fr it sp  


Vizsgahelyek - tippek és trükkök:

Ide várjuk a lenti vizsgahelyekkel kapcsolatos észrevételeket. Oszd meg te is a tapasztalataidat!

Akik már a rendszerünkben vannak:

ECL Nyelvvizsga   (Összesen 0 komment)
A "European Consortium for the Certificate of Attainment in Modern Languages" elnevezésből alkotott "ECL" betűszóval jelölt nyelvvizsga angol, német, magyar, olasz, lengyel, szlovák nyelvből tehető le. Várhatóan a közeljövőben spanyolból és románból is lehet vizsgázni.
Az angol, német és a magyar vizsga tehát nemzetközi, és államilag elismert, akkreditált is. Egyelőre a többi nyelvből letett sikeres vizsga esetén nemzetközi nyelvvizsga bizonyítványt kapnak vizsgázóink, melyeket honosítással egészíthetnek ki.

Az ECL nyelvvizsga azt méri, hogy a jelölt képes-e a különféle mindennapi élethelyzetekben, a hivatással/foglalkozással összefüggő, illetve személyes/magánéleti szituációkban szóban és írásban kommunikálni.

EU-konform törekvések a nyelvtanulás motiválására

web: www.ecl.hu..
TÁRSALKODÓ Nyelvvizsga   (Összesen 0 komment)
A társalKODÓ vizsgarendszer bemutatása

A Nyelvvizsgát Akkreditáló Testület (NYAT) 2003. február 10-én a Kodolányi János Főiskola Nyelvvizsgaközpontjában kifejlesztett társalKODÓ elnevezésű vizsgarendszert akkreditálta. Ezáltal a Vizsgaközpont államilag elismert nyelvvizsga-bizonyítvány kiadására jogosult.
A vizsgarendszer általános, kétnyelvű vizsgarendszer, amely három szinten, alap-, közép- és felsőfokon méri a vizsgázók nyelvtudását írásban és szóban egyaránt, angol és német nyelvből.
Az egyes szintek és az azokon elvárt készségek és nyelvismeret meghatározásakor a vizsgarendszer az Európa Tanács ajánlásait vette figyelembe.

cím: KJF Nyelvvizsgaközpont
8000 Székesfehérvár, Kossuth u. 14

e-mail: tarsalkodo@uranos.kodolanyi.hu

telefon: 22/501-117 fax:22/348-911

web: www.kodolanyi.hu..
TRINITY Collage London   (Összesen 0 komment)
 Nyelviskolánkat 1990-ben alapítottuk. Szakmai színvonalunk elismeréseként a NYESZE által minősített és ajánlott nyelviskola címet 1993-ban érdemeltük ki először, és azóta is büszke tulajdonosai vagyunk e kitüntető címnek.
Alapításunk óta legfőbb célunk a minőségi nyelvoktatás, valamint a használható nyelvtudás átadása, amelynek birtokában hallgatóink helytállnak idegen nyelvű környezetben mind a munkájukban, mind a magánéletükben, szabadidejükben.

2005. nyarától ISO minőségirányítási rendszerrel rendelkezünk

Oktatott nyelvek

angol, német, olasz, francia, spanyol, orosz, valamint magyar, mint idegen nyelv

Cím: 6000 Kecskemét, Budai u.1.
Tel: 76/505-308 • Fax: 76/505-416
e-mail: info@coventry-house.hu
web: www.coventry-house.hu ..