RYB

index page
dictionary
actual
faq
about RYB
contact

hu en de fr it sp  


   Aktuális:

   

Tisztelettel megkérünk minden felhasználót, hogy töltse ki a "magamról" részt a profiljába, mert ez nagy segítséget jelent a tökéletes nyelvpartner kiválasztásában!
   

 A RYB kapcsolatai  

Jelenleg egyetlen szervezettel a Connect2Australia-val vagyunk partnerkapcsolatba. Kapcsolat elmélyítése a nemzetközi nyelvtanulási illetve a szakmai továbbképzésen alapul, célunk minél több nemzetközi szervezettel kapcsolatba kerülni, akik biztosítják az "életen át tartó tanulás" nyelv tanulási lehetőségét. A Connect2Australia, elsősorban nyelvtanfolyamok szervezését, lebonyolítását teszi lehetővé a kenguruk földjén.

connect2australia@yahoo.com.au
   

 Köszönjük!  

Egyesületünk a "RYB" non-profit szervezet, mely önkéntesek toborzásával, szellemi kapacitásuk kiaknázásával próbálja megvalósítani a tanulva- tanítani filozófiát vallók lehetőségeit. Az Internet korában, úgy gondoltuk, hogy a megfelelő "ugródeszkát" itt fogjuk megtalálni.

Szerencsére sikerült egy professzionális webes céggel véghez vinni a projektet és kifejleszteni ezt az egyre ismertebb és népszerűbb rendszert.

www.figurart.hu